Uz pomoć novog teleskopa
0
NASA riješila misteriju staru 2.000 godina
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ostavi se ti misterije i fatajj se mistrije...bo te led...valjalo bi nesto radit a ne samo buliti u nebo i nagadjati...pa i cobani bi imali bolje teorije od vas coravih sto piljite kroz te teleskope...telad jedna teleskopska :))
DOBRO JUTRO KOLUMBO....kad sam ja ovo otkrio...zivi i zdravi oni meni bili....xD
kakve sve misterije komentare ostavljaju
Ma nemaju oni žive veze,to oni skontaju tek nakon pedesetak godina kasnije.
WOW, jbt!!! :O
a i ja bih da nesto napisem kao ovi prethodnici, ne znam tacno sta, al uglavnom nesto da pokusam pokazati da sam pametan i da imam smisla za humor nisam ni jedno ni drugo doduse, al se trudim ko na wc solji eto
Meni to nikad nije bila misterija!!!
Odlicno, nek su vala, vec 200000000 godina nas dave sa tim, jos jedan bitan problem rijesen!
Kad sve saberes i oduzmes nista korisno, sta su skontali da su ostatci letjeli brze nego sto su mislili do sad -,-\" Dajte te pare narodu, sta jedete goovvna.