Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebalo bi kupiti po jedan par nasim politicarima Mozda progledaju
Ipak sam mislio da ce ovo biti malo emotivnije. Jer ipak nakon 18 godina vidjeti nesto i to cak svoju bebu je jaka stvar,ja sam musko al bi pustio suzu. Al ova se divi naocalama..a eto.. #samokazem
I onda neko kupi sat za 20k... Ovo su stvari u koje se treba investirati, ovakve naocale su djaba ako pomognu slijepcu da imalo progleda, djaba bukvalno!
beba ko beba
ma jok ba, bolje da su na dzume i mise isli nego ucili i istrazivali...
jedan od glupljih postova na klixu
Džuma jako utiče na moj istraživački rad :-)
Nije slijepa, vec ima makularnu degeneraciju. Ne vidi samo u centru vidnog polja.
Znanstvenici s Oxforda.
To je moć nauke!
Allah nam je dao razum da ucimo, istrazujemo... la havle ve la kuvvete illa billah
Pa ucimo. Nije samo mejtef za Muslimane vec i fakultet, magisterij, doktorat. Nisu Muslimani samo neke nane i dede vec imas puno visoko obrazovanih vjernika, elhamdulillah.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)