Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi u RSu nemamo viber mi se popnemo na brdo i dovikujemo cak imamo i enkripciju u dovikivanju to je ono kad prcamo satrovacki.
Hodi na Viber u chat room, da ti nesto sa'nem ;)
high tech kurvaluk na nivou....samo valja pinove popamtiti
Samo WA nista Viber pederski ljubicasti...
Pa ja, uvodite sad kad je Fahro glavom platio.
...nači, sad se mere slobodno mahalat?
I zamisli, još nisu u stanju implementirati funkciju transfera poruka sa jednog telefona na drugi... Moraš sam kopirati fajlove i sličice...
Talmon Marco, osnivač Vibera i popularnog iMesh-a. Prije rada kao programer Talmon Marco je služio četri godine u izraelskoj armiji i završio studij u Tel Avivu u oblasti informatike i menadžmenta.
Mossad?
@RAMMSTEIN ...udba.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Koliko je dobro toliko je i loše zamisli da je ovo bilo prije hajmo reći 6 mjeseci Fahro bi sada bio bez optužnice.Sad zamisli koliko oni ovog trenutka prate preko vibera i ovim update-om mogu guzicu obrisat sa razgovorima što su skupili.
Ti bas naivan, ovo i jeste za naive kao ti. Cim krenes u ovu operaciju tek tad te prate, jer upozoravas na neke tajne, budalo.
Viber?!? Je li to ona poznata Mossadova aplikacija?
Vidi minusa od strane ovaca... Upita li se ko od vas ko stoji iza Vibera? Imaju biroe u Izraelu, Bjelorusiji, Kipru, New Yorku... Niko ne zna ko stoji iza te firme.
Talmon Marco, osnivač Vibera i popularnog iMesh-a. Prije rada kao programer Talmon Marco je služio četri godine u izraelskoj armiji i završio studij u Tel Avivu u oblasti informatike i menadžmenta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)