Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lansiranje špijunskog satelita objavljeno putem medija!!! I'm totally confused.
http://www.youtube.com/watch?v=_ft-EuP5qa4 NAJJAČA SCENA IKAD... HAHAHAH ZA SVAKOG PO JEDNA
CUJ SPIJUNSKI SATELIT A OBJAVILI U NOVINE
I sta s tim?
JA NERAZUMIJEM NEKAD POJEDINE LIKOVE KADA KOMENTARISU I VIJESTI A I TUDJE KOMENTARE ONI SE UZIVE U OVO DAVANJE DISLIKE PA PUKNE JEDNU PAMETNU DA NEMOZES SEBI DOC CIO DAN KONTAS STA MI COVJEK URADI S KOMENTAROM UKOPA ME JBT MORAS FAKULTET ZAVRSIT DA BI NESTO KOMENTARISAO
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije oto nikakav špijunski satelit već kontrolni toranj za navođenje i rukovođenje sa dronama (avio robotima) al' čuće se ;)
Previše Star Treck-a i Star Wars-a jarane. Dronovi još uvijek ne mogu razvaliti ljude. Naša bi ih krpljena armija penzića razvalila za 24 sata sa kuburama i tandžarama.
"Ovo lansiranje posvećeno je muškarcima i ženama koji služe za slobodu naše nacije", rekao je komentator prilikom lansiranja. Ko malo bolje pročita ovaj propagandni komentar američkog novinara, biće mu sve jasno. SAD su najveća špijunska i kontraobavještajna organizacija na svijetu, a KGB je za njih bio mala maca. Svoju ulogu svjetskog policajca i imperijalista potvrdili su lansiranjem ovog satelita. Najtragičnije je što samo Amerikanci (građani SAD-a), ne shvataju, neće da shvate ili ne smiju da se suprotstave vladi i predsjedniku koji ih svakodnevno špijuniraju i ispiru im mozgove propagandom preko tv FOX (republikanska televizija staljinističkog tipa), a sve pod firmom nacionalne sigurnosti, borbe protiv terorizma i odbranom "američkog načina života". Jedina kakva-takva protuteža ovom imperijalizmu su Rusija i Kina, te pojedinci (Edward Snowden i Julian Assange), koji pokušavaju razotkriti mračne namjere vlade SAD, nezasite vojne industrije i multinacionalnih korporacija.
Kako ti se da ovo pisati...