Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca su vojska najjaca
ne rise mali ta igrica postoji odavno, samo si prenjeo u I phone i pokupio slavu... nema se vise sta izmisliti sad je samo sve kopija i motanje u sjajan papir...
Eto mi kao ljubomorni, a vi kao fini, osvijesteni ... hajde ba ne serite, niko nije nista rekao za dijete. Neka ga, neka radi, razvija se, kao sto zelim i svoj drugoj djeci. Ovdje je kao negativan primjer lakrdija od novinara i publicista koji pisu kako je ovo dijete osmislilo i napravilo igru. Isprogramirao jeste ali je nije osmislio. Jedno je osmisliti i dizajnirati zgradu, a drugo je mijesati malter i zidati ;)
Angri Birds je isto kopija od Worms, samo sto je ovo laksa verzija. Normala da puno igrica postoji, radi se o tome ko ce da je napravi za iPhone i da li ce biti popularna! A stvarno kako je narod ljubomoran to je bruka. Ti isti bi prije dali vladi vec dijetetu od 14 godina. Zato necete nikada imati!
Igrica postoji 100 godina, ja sam npr. igro verziju koja se zove \"magic pen\" radio je Alejandro Guillen.
Igra koju je iskopirao (ideju) zove se \"The Incredible Machine\". U svakom slucaju svaka mu cast ako je sam isprogramirao jer simulacije realnih fizickih uslova nisu nimalo lake.
kazu ameri glupi....
Bas vam je tesko zar ne? Kad shvatite da p.rdite citav zivot u prazno a dijete od 14 godina uspjesnije od vas.Fukaro zavidna.
Jooj a vidi mu majke xD
Hahaha pa ova igra postoji godinama. Marketing je vojska najjaca :D