Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IE 3.0 je najbolji na svijetu!
operaš u krvi od verzije 3.5 a i testovi od prvog dana pokazuju da je opera u svemu bolja od konkurencije http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_web_browsers opera je napravljena za ozbiljna rada bez šljokica, animiranih duhmića, dosadnih toolbara ko na IEu, svakodnevnih pačeva ko FF, full podesiv prema potrebama.
Internet Explorer 8 daleko najbolji na Windows 7 OS, sve ostalo je sranje...
Koristim operu od 2001 godine, mislim da je tada bila 3 ili 4 verzija. Na firefox s enikad nisam mogao navici i stalno me pita za enek update (Addona) kada je pokrecem. Chrome je isto vrh, ali opera je opera, pogotovo ova v10.50.
opera je za mene najbolji izbor. sva ima svoje mane ali opera ih ima najmanje od ostalih. prati standarde i izvrsava svaku stranicu shodno standardima bez favoziranja ijedne. druga je stvar sto neke stranice ne postuju standarde. chrome koristim u 0.1% slucajeva, a prije je umjesto chromea bio firefox koji je postao preglomazan i pretezak... opera je takodjer jedan od najvecih inovatora u browser svijetu bas danas sam testirao operu i chrome sa peacekeeper testom i opera mi imala 2x vise bodova^^
Operu koristim već nekoliko mjeseci i prezadovoljan sam! Prije nje sam koristio firefox i bilo mi je muka od raznoraznih bug-ova i CtD-ova... Sa operom nisam još ni jedan put imao problema, a instalirao sam na tone widgeta, skinova, đavoluka (inače slabih tačaka svih browsera) :)
ipak je google chrome numero uno, a opera je na drugom mjestu... lisica je sranje!!!
Kako misle \"povećao za 130 puta\"? Valjda 130%??? Mogu se samo priključiti komentarima prethodne dvojice, najbolji browser.
Lisica je zakon!
Vec sam godinama \"Operator\" i nebih je dao ni za kilu hashlama :-) fakat the best, it rules the rest
opera je najbolji i najbrzi web browser, topla preporuke, inace sve browsere sam probao i IE i Firefox, Google Chrome, Safari ali je opera najbolji browser