Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bez pirata, besplatnih aplikacija, torrenta, filmova, i najčešćih riječi na googlu \"free download\"? Biće gadno...
Mi smo anonymous. Mi ne ne oprastamo. Mi ne zaboravljamo Ocekujte nas.
Pa o tome je sve rijec, sve se krece oko novca, samo pogledajte listu njihovih podrzavalaca, najvece kompanije svijeta ( addidas, sony, nintendo, microsoft...) Svi oni nemaju veze sa internetom i vidi se, oni jedini nemaju veliku udio na internetu kao google ili face ili pak yahoo... Amerikanci, nema nafte na internetu, malo ste se zabunili... lol
Mogu se samo smijati. Oni senatori koji ovaj zakon budu htjeli provesti mogu odmah racunati da vise nikad nece dobiti podrsku. Jedino ako ih kompanije potplate u milijardama postoji sansa da neko odluci da zavrsi sa karijerom. Sto se tice piraterije, nemogu je sprijeciti vec samo mozda ukinuti tj. blokirati stranice poput pirate Baya. Samo ce se piraterija premjestiti na neku drugu stranicu. Jedino sto ce moci kontrolirati ljude i puniti drzavnu kasu pucajuci kazne obicnim gradjanima.
Evo Megaupload.com zatvoren... Mislim da je ovo vec krenulo djabe podrska protiv ovoga, niko narod ne pita kada su u pitanju bilionski iznosi ( holywood, muzicka industrija....)
Ponovo ce ulicna prodaja, cd-ovi, dvd-ovi, br da procvjeta ako zabrane warez.
ukinite FACEBOOK ukinite FACEBOOK UKINITE facebook UKINITE facebook
SOPA i PIPA nece nikad proci ba, americka vlada gubi podrsku zbog peticija jer su se svi podigli protiv
www.smjesne-slike.blogspot.com
Je.bo Google i Wikipediju, pitajte mene, sve znam :)