Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve zive op sis probao,zadnji win7 mogu samo pohvalit i svakom preporucit da prede na njega jer je puno brzi od sviju ostalih,bolje opcije,ljepsi itd...bez razmisljanja svi na prelazak!!!!!!!!
@hmmm Nek si nam rek\'o da imas laptop
@@hmmm A što bi pravio nešto svoje pa vam dijelio! Umjesto toga evo vam link pa udrite: www.ubuntu.com BTW koristim windows 7 jer mi je došao na laptopu. I opet ću reći da je smeće.
Ma naravno,vidi se po prodaji ko je dolje.Najmrze mi je kad se ovakvi pametnjakovici nadju govoriti nesto protiv najveceg softverskog giganta.Svoje frustracije prosipaj na nekom drugom forumu.
Leopard rules. Windows je donji vec 10 godina.
od danas, mada duduk za kompjutere, zadovoljni korisnik ubuntua.
ti ako mislis da je w7 smece onda koristi alternative ili jos bolje, napravi nesto svoje pa nam podijeli, jer je bezeveze da placamo to sto napravis ;)
Prepakovano smeće, koje se kod nas srećom ne mora platiti ;)