Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okreneš lijevo neće, okreneš desno opet neće, ponovo lijevo i uđe. Logika usb porta 😅
takodje nikad nisam koristio safe remove? jel to zaista toliko vazno
Ovo je pogrešan prevod članka. Windows ima dva načina rada sa USB-ovima: (1) jedan koji uključuju snimanje u privremenu memoriju i (2) drugi koji ne uključuje. Windows 10 je odlučio preći na drugi način rada, tako da više ne treba koristiti opciju sigurnosnog vađenja USB sticka. To s druge strane znači sporiji rad sa memory stickovima.
Lako stavim još ga lakše vadiiimm...tralalalala
Šta ćemo mi sa Windows 7?
@Hamoponovouredu Vadi ga i ne pitaj.
A što onda ne da svaki put da se sejfli rimuva ako može i bez toga ?
šta će ba sad radit informatićari po javnim preduzećima ? alo ba nis klikno sejfli rimuv mora ba sad instolirat vindouz ooopet
Nije ni prije bilo potrebe.
life is too short for remove usb safely...