Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Windows 10 je beton. Nekada smo mrzili Microsoft zbog monopola, a pogledajte sada Apple i Google sa svojim platformama, Microsoft sada prema njima izgleda kao Linux po otvorenosti.
Sranje od OSa. Non stop neki update koji nemaju veze. Dao bi 5000KM da mogu imati android na laptopu.
dobro si rekao "izgleda" , a nikad neće biti ni blizu Linux kvaliteta i mogućnosti
Ova promjena ikonica kod Microsofta kao "facelift" VW vozila. Samo što je trajalo 20 i kusur godina...
Floppy A:
Dodick joined the chat...
Vec 5 god nisam upalila PC. Hvala bogu sve imam na mob. Od office do game. cak i kada nesto printam napravim na mob spojim ga na printer i eto ga...
Mob je slab sto se tice multitasking-a. Bolji je definitivno u odnosu na prije par godina (split-app i sl), ali je dosta ogranicen i spor za poslovne stvari. Namucis se dok napises i formatiras u office-u.
Daj ba malo taj w10 smanjite ne mogu maria pokrenuti
Samo Linux bajo moj ;)
tako je!
Ni 7% biznisa ne koriste Linux. Linux rascerupan na sve strane, umjesto da se ujedine i naprave nesto kako treba. Biznis trazi stabilitet i uniformitet, a obicni korisnici ne mogu igrati svoje igrice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A pifmgr.dll hoce li tu sta mijenjat? :)
Windows nisam instalirao od Windowsa 7. To je trajno kompromitovan sistem, sigurnost slaba. Gledam neki dan firma instalira čovjeku krekovani Office 2019 sa KMS aktivator koji je backdoor za veliki bot cluster .
još mu isključi antivirus koji detektuje rootkit...
i onda takav kompjuter priključi na na mrežu u firmi i čudi se ransomwere napadu na čitavu mrežu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta ucini razvod....
Bill gates je napustio Microsoft prije 5 godina, ali zidar si pa razumijem
super, oni se zayebaju sa ikonama, a svaki update riješi 1 problem i stvori 10 novih, njihovi vlastiti proizvodi ne funkcionišu kako treba na windowsu
Kad ti je max domet klix i paint, naravno da ih neces imati
koje probleme sa updateima si imao u ovoj godini
PRIKAŽI ODGOVORE (1)