Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PS3 se moze crackovat ali se ne isplati kad je jedna igrica 22 do 25 GB, ko bi to skidao sa interneta i onda dok kupis prazan BD disk i BD burner to se ne isplati, a sto se tice x360 banovali su me zbog modern warfare 2 i forza 3 i neka su me banovali i onako vecinom samo djecurlija igra online, a ja im ne placam $60 po jednoj igri zato i imam x360 a ne PS3
ALI ZATO WINDOWS 7 CRACKED FRCERA KO U HAMIDE :D EVO VAM GA NA :D I OFFICE 2007 CRACKED, EO VAM GA NAAA :D hahahaha
vidis drug za ps3 uopste nema cracked igrica.... nema chipa, nema nista..... i zaista ga ima manje ljudi od ps2..... ako ne bude crackova bez obzira na PS3 exluzivne igre - za PS3, neće biti puno mušterija ni nakon izlaska pS4, ovo od microsofta je cisto uznemiravanje korisnika..... neka im zabrane play na orginalnim serverima i to je to...
e pa ja nedao 100 markica ili $60 za jednu igricu, nisam lud a ko to jos ima legalnu konzoolu u bosni osim PS3
dok je PC-a bice i igara :)
Da još dodam danteu, ako nemaš 160 KM onda nemoj ni igrati. Jednostavno, zar ne?
E baš neka su. Čuj genijalca, hoće da se igra po cijele dane, a da mu jedini trošak bude DVD koji će kupiti da snimi igru.
Pa nisam ja Deen Backović da mogu plaćati igre po 160 KM po komadu i kupovati najskuplju garderobu u Milanu i primati od države osiguranje za siromašne umjetnike (da, on je umjetnik iako mu muziku puštaju samo u domovima za mentalno retardirane i duševnim bolnicama, ali niski su danas kriteriji u BIH), dok živim od para što mi je babo napljačkao u ratu i poslije rata.
ex box je ako pises kako se cita na engleskom. i nek su ti zavalili ban kad ti je zao dat 100 markica za jednu igricu :)
nije ex-box360 nego xbox360 i usput i ja sam jedan od tih 600.000 igraca i mene su banovali majku im