Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Do not touch"
E,i sa ovim smartphoneima je doslo do zasicenja, nema novih ideja, sve se svelo na povecanje dijagonale i plagiranje. Ovdje su trebali citav mobitel umotati u ekran, pa da zvrnda gdje god ga dohvatis, jbt.
Ima istu opciju ko iPhone 6 za mršavljenje! Kupiš ga i nemaš za hljeba
Postovana redakcijo, zaista vas ne osudjujem, ali je ocito da ste od ovdasnjih vlasti, pretpostavljam, dobili direktivu da ukinete komentare na clanke o masakru u Parizu, pa je samim tim, nama citaocima ukinuta sloboda govora i sprijeceni smo da iznesemo svoje misljenje o svemu sto se desilo. A vama bih predlozio, da pustite malo gas sa prenosenjem svake rijeci koju zapadna propaganda izrekne o ovom slucaju, jer ocito je da je u pitanju neka prljava igra i nekako sve ove informacije jako zaudaraju pa prosjecan citaoc jasno moze vidjeti da je u pitanju prilicno mnogo neistine. Ako ste nam vec zapusili usta, onda i vi malo zatvorite svoja i prestanite nas bombardovati ovim poluistinama. Bio bih sretan kada bi neko od vas clanova redakcije procitao ovu poruku, jer dovoljno ste problema imali u proteklom periodu, tako da vam brukanje nije potrebno. Prijateljski pozdrav.
Samo malo novinarske etike, jer kad su u problemu onda kuknjava na sav glas, mi jadni novinari ovo, mi jadni novinari ono... A kad lavez otpocne, nema mu kraja. Uhvate se glavnog dogadjaja, pa k'o mahalske nane iz minuta u minut nova "INFORMACIJA"...
svi su podlozni USA
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Prije deset godina sam tvrdio da će se na kraju morati saviti.
konacno mogu drzati mobitel u novcaniku :)
btw, zao mi je LG, iphone 6 vas je po pitanju savijanja ekrana malo prestigao xD
nije problem saviti nego kako ga vratiti u prvobitni polozaj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bas mi je trebalo da mi se mobitel savije kada pritisnem display... NOT
Da ga mozes drk** kad si nervozan u busu