Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah ja meraka, sad virusima niko više nedohaka! Po zraku će se ganjat\' računarski, svinjski, ptičiji u ljudski virusi. NE GANJAM!!!
samo do 10 metara drug ;)
Ma 160 eura! Nije ovo kraj USB stikova...
jos jedna u nizu stvar industrijske revolucije koja ima misiju uciniti zivot jos otudjenim.
ma vidi koliki je :-D, pa mogu i ja slepat harddisc sa sobom
\"Ovaj uređaj omogućuje korisnicima da dijele digitalne sadržaje, poput dokumenata i fotografija u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.\" Jeli ovo znaci da ja mogu poslati sliku sa vrha bjelasnice drugoj osobi koja drzi isti uredjaj u pecini \"Vjetrenica\"? Niste bili precizni, stvano ne razumijem prednosti ovog uredjaja u odnosu na moderni mobitel, naprimjer.
cool :D
sad 160€ za 2 god će ovakvi biti s kapacitetom od 160 GB 10€...