Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovoj verziji će samo afganistansku djecu tamaniti.
Cuj prave humanije igre, haha, ko da ce je Majka Tereza igrati :)
Igrice cccc????
Hahaha znači da je humanije bit "Jahačica grobova" umjesto "Pljačkašica grobova"?? PIŠE SE TOMB RAIDER, A NE TOMB RIDER!!! OPET ISTU GREŠKU PRAVITE!!!
Poštovana redakcijo, ako se bavite svim i svačim onda bar pripazite kako to radite. Izdavač igre je Square Enix, a ne Enbix. Vrijeđate ljude koji znaju da je nekada postoja Squaresoft, koji se povezao sa Enixom i sada je Square Enix. Ni bi bilo loše da se malo opismenite, ako zelite titulu kako se oslovljavate kao najčitaniji portal u BiH.
Na kraju dana (ili jutra za tebe), ti ides sam u krevet... Meni draze da me neko tamo ceka ;)
Square Enbix. Square Enbix. Square Enbix. Square Enbix. Square Enbix. Square Enbix. Square Enbix. Square Enbix. Square Enbix. Square Enbix. Square Enbix. Square Enbix. Square Enbix. Square Enbix. Square Enbix. Square Enbix. Square Enbix. Square Enbix. Square Enbix. Square Enbix. Square Enbix. Square Enbix. Square Enbix. Square Enbix. Square Enbix.
Moj ce racunar ovo moci na ultra high postavkama pokrenuti :) WHO NEED FRIENDS OR GIRLFRIEND WITH A PC LIKE THAT ? I DON'T :)
cisto sumnjam da nasa raja moze ovo igrati kakvi su nam kompovi a za sve zasluzna vlast sto nemoze obezbjediti roditeljima plate da kupe djeci kompac :D
Linearno sra­nje za ljude koji vole da ih igrica vodi za ruku svo vrijeme. Dajte nam više open world igara.