Ispitivanje tržišta
0
Laptopi prestigli desktope u 2008.
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kako dobar bio i multifunkcionalan bio, laptop uglavnom vecini samo sluzi tome da ga nosaju okolo i da na njemu pokazju sta su na desktopu napravili. sa bezzicnim internetom funkcije laptopa se jos vise povecavaju, ali za svaki iole ozbiljniji rad desktop ostaje desktop.
za Kaon - drz\'o ga u ruci, jarane! sad ozbiljno, Powerbook sa 512 Ram-a kosta malo manje od ovog XPS-a sa 4 gige....a ti probaj zavrtiti CS3 i Lightroom 2 na 512-ki pa vidi sta ide bolje....jest, ima Powerbook ljepse kuciste i fine tipkice, ali ako ne lupas po tastaturi ko mahnit onda nidje veze, jedina prednost je prestiz, a to bas i nije neki argument....pozz
Joj nemojte zivotavam sad Mac vs PC... Sto se tice clanka laptopi mogu prodavat vise od dektopa ali ce dektop uvjek biti tu, mislim lijepo je imati laptop ali ne moze se bez dektopa...desktop mi dodje kao centralna jedinica za sve druge uredjaje ukljucujuci i laptop.
ocigledno nikad nisi vidio Mac ..
dobar ovaj Dell, malen, lagan i ako jos ima 4 gige RAM-a bolje ne treba, kakve Jabuke, kakvi bakraci, triput jeftiniji od Mac-a