Alternativa najboljim na tržištu
0
Kompanija Valve konzolom Steam Box ulazi na tržište
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja površnost, neupućenost i polupismenost, bljak.
\"Razgovarano je i o mogućnosti korištenja servisa za preuzimanje sadržaja poput Origina kompanije EA.\" Možda neki servis zvani STEAM????? \"Konzola\" se zove Steam Box, izgleda da je jako tesko zakljuciti da ce biti korišten najpopularniji servis za razmjenu PC igara.
Sarajevo-x, manite se corava posla i ostavite vijesti o igrama gaming portalima, a vi se drzite Lagumdzije i kerova...
nije E3 ove sedmice ye.bem vas ret.ardirane nego u junu.
hahahaha alienware konzola???????????????????? a joooooooooooooooj sarajevo-x
mah... masonska posla...
Ovo nije nikakva konzola, već obični PC. Pogotovo ako bude koristila PC igre. A genijalci...Alienware X51 NIJE konzola, već DESKTOP RAČUNAR manjih dimenzija koji pravi Dell.