Iskoristite akciju
2

Keysfan: Opremite svoj računar s Microsoft Officeom za samo 15 eura i Windowsom 11 za 10 eura

Keysfan Winter Sale
Keysfan Winter Sale
Moguće je da imate ambicije za postizanje ličnih ili profesionalnih ciljeva u novoj godini. Međutim, možda nećete moći ostvariti te ciljeve bez pouzdanog skupa aplikacija za produktivnost. Keysfan nudi izuzetno povoljne, originalne i trajno aktivirane Windows i Office softverske pakete. Nabavite ih po povoljnim cijenama.

Microsoft je vodeći pružatelj programa za produktivnost, ali njegove cijene su uvijek vrlo visoke za mnoge ljude. Keysfan Winter Sale pruža vam odličnu priliku da dobijete Microsoft Office i Windows OS po sniženoj cijeni.

Za ograničeno vrijeme, možete dobiti Microsoft Office Professional 2021 za samo 27,75 eura, što je puno manje od uobičajene cijene od 299 eura. Plaćate samo jednom, i dobit ćete osam vrhunskih aplikacija kompanije Microsoft koje vam mogu pomoći u upravljanju svakodnevnim zadacima i podržati vaše napore na poslu. Ne propustite priliku za velike uštede na izuzetno popularnom paketu aplikacija koji vam može pomoći u svim projektima, bilo malim ili velikim. Služba za korisnike je odzivna ako imate bilo kakve probleme.

Popust od 62% na doživotnu licencu za Microsoft Office (Kod kupona: BKS62)

Ako vi ili neko koga poznajete koristi obnovljeni računar ili ono koje nije ažurirano već neko vrijeme, možda biste željeli iskoristiti ovu posebnu ponudu za jedan od najboljih operativnih sustava na tržištu. Windows 11 Professional možete nabaviti na rasprodaji za samo 13,63 eura (redovna cijena 199 eura) tokom ove ograničene ponude. Sada čak i korisnici koji su odgađali prelazak s Windowsa 10 popustili su kako bi dobili novog pomoćnika s umjetnom inteligencijom, Windows Copilot, i druge poboljšanja.

Popust od 50% na pravi Windows operativni sustav (Kod kupona: BKS50)

  • Windows 10 Professional - 1 PC - 8,78 eura
  • Windows 11 Professional - 1 PC - 13,63 eura
  • Windows 11 Professional 2 Keys Pack - 25,88 eura (12,89 eura/Key)
  • Windows 11 Professional 5 Keys Pack - 55,05 eura (11,01 eura/Key)
  • Windows 10 Professional 2 Keys Pack -15.,25 eura (7,63 eura/Key)
  • Windows 10 Professional 5 Keys Pack - 34,99 eura (6,99 eura/Key)

Zgrabite ekonomični paket s 62% popusta (kupon kod 'BKS62')

  • Windows 11 Professional + Office 2021 Professional Plus Keys Bundle - 36,99 eura
  • Windows 11 Professional + Office 2019 Professional Plus Keys Bundle - 35,46 eura
  • Windows 10 Professional + Office 2021 Professional Plus Keys Bundle - 32,99 eura
  • Windows 10 Professional + Office 2019 Professional Plus Keys Bundle - 29,66 eura

Kupovina je pak toliko jednostavna da se ne morate ni registrirati. Dovoljno je da unesete neke osnovne podatke (samo pazite da je email adresa tačna jer vam narudžba stiže na email) i odaberete način plaćanja (kartica ili Paypal, koji je dostupan preko CDZEPay servisa). Dostava je vrlo brza i obično već u roku od par minuta možete očekivati licencu na svojoj email adresi. Za neke proizvode je potrebno unijeti kupon da bi ostvarili navedene cijene. Svi kuponi će biti navedeni pored linkova ispod.

Ako vam je potrebna pomoć ili imate dodatnih pitanja uvijek se možete obratiti odličnoj Keysfan službi za korisnike na [email protected]. Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Keysfan je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje za Keysfan.