Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PIS maco!!!
napokon. ne znam sta bih bez ove kamere?
J*bes normalnog građanina.
ja sam s DOFom na ti, tako da mi ovo sranje ne treba
šta ovo znači za običnog građana @njesra vala baš! Obični ljudi sa norm. platama ce opet kupovati aparate od maks. cca 250 km
Pogledao sam fotografije na sajtu i iskreno jako su loše. Iako će ova tehnologija biti od pomoći mnogima kojima je problem fokusirati ili napraviti Depth of field (DOF) Mislim da ovaj fotoaparat ne bi mogao biti skuplji od 500$ iako ja ne bih dao viđe od 100$ za ovakav kvalitet fotografije.
i samo btw zbog s.e.l.j.a.k.a kao sto ste vi nam drzava i propada ;) (ne ti analiticar) :D
Fakat, ovo je dobra stvar...
to sto ste vi s.e.l.j.a.ci. ne zna ci da se ne treba objaviti ova vjest jer se uvodi nesto novo u umjetnosti koja je tu 100 godina al sto se vi ljakse i nikad niste drzali kameru u ruci to je drugo ;)
eh taman da mogu uslikat nove račune od ep kad dođu...za reklamacije
na fotkama standardni gauss blur koji se dodaje u photoshopu, znaci ili je namjestaljka (vjerovatno) ili je jako losa kamera
Još jedan u nizu potpuno beskorisnih proizvoda...
extra, kako volim lijepe fotografije :)
njeSra
fino fino samo sto ce kostati 10-15 hiljada KM :/
haj bas lijepo, nesto korisno. :)