Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme gl.up.ih ljudi i pametnih telefona..
\'aj ne s.e.r.i. s proštenjem!!! Smartphone koriste većinom balavurdija, igrajući se raznim aplikacijama, surfajući net-om i sve ono što nude ovi telefoni. Onaj ko plaća račune, nema vremena da se zahebava s aplikacijama nego šuti i radi. Ti si pravi primjer razmaženka koji misli da u Bosni samo drvosječe žive, pa naš\'o udarat\' neke stereotipne lafine.
masovnim koristenjem ovih telefona bi nase provajdere natjerali da smanje cijene a vi razmislite.ovake telefone mozete kupiti i za 150 km
ja ga imam njemacku zovem za 0.2 feninga fiksnu,0.12 mobilnu mrezu, imate more voip aplikacija primjer jedne jeftine je localphone provjerite
Nama u Bosni trebaju glupi telefoni.
Cuj \"pametni\" telefon. Bas je smijesan bukvalni prevod.
ja sam glupson ali imam pametni telefon...oni...a kako se on pali zna li iko? :(
Telefon možda i jeste pametan, ali svako onaj ko da 1000 i nešto KM za njega definitivno nije...
samo da vam kazem koristenjem ovih telefona mozete smanjiti svoje racune do 70%
cuj pametni telefon zamisli kombinaciju glupa osoba nosa pametan telefon ili kakav ters ili sto je najgore kakav kontras
ja sam u onih 6...
nije pamtniji od moje punice da ima procesor sa 12 jezgri
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PAMETNI TELEFON ,SVAKI DAN ME IZNENADJUJETE SVE VISE I VISE SVOJOM RETARDACIJOM ,REDAKCIJO NAPIJTE SE DOMESTOSA SPASITE NAS.
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Kraljevina Bosna je jedna od najmlađih kraljevina na Renesansnim Kraljevstvima. Naša Kraljevina trenutno ima nešto više od 300 stanovnika i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igrača. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlučujete kojim će putem ići vaš lik. Moguće profesije su krojač, mesar, kovač, mlinar, pekar, stolar. Također možete biti gradonačelnik, svećenik, general, ban, čak i kralj. Možete ići drugim putem i biti lutalica, pljačkas ili samo obični građanin koji voli doći u krčmu i opustiti se uz pivo. Možete se oženiti/udati i osnovati svoju porodicu. Pridružite nam se i zabavite. Možda vam se igra na početku učini teška, ali već na početku ćete dobiti poruku od ličnog mentora koji će vam pomoći da shvatite igru.
@@theb prije su zivjeli ko ti sad u bosni. zivis kod mame koja kuha i pere a otac cijepa drva. ti balavis dok ne moras u skolu i na poso i onda dodjes kuci opet da balavis. vani jarane od stana, auta, posla, gym-a, racuna, drustva, obaveza prema drzavi, kupovini hrane, odgovaranja na tel i na email tokom cijelog dana i jos koje sitnice nemas vremena oka da otvoris, i to sve sam.