Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako to radi normalan narod...
Jašta, gledam ovo 2027 i kontam vidi kako ljudi misle i rade a nas ovi uzeli za damu i drže nas da ne mislimo ništa dalje od sutra.....i kako preživjeti.
Brži su naši bosanski, "odmagle" i prije nego su stigli :P
Maglev nije brand da se pise velikim slovom nego genericki naziv za pogonsku metodu - skraceno od MAGnetic LEVitation. Isto kao sto je modem pojam nastao od MOdulator-DEModulator.
mozda ovi sa kixa misle da je maglev ruski inzinjer
http://www.youtube.com/watch?v=NQyj-3C99bA Uploaded 2006 , LOL ? + "Najbrži Maglev voz trenutno saobraća u Kini i dostiže brzinu od 431 km/h" otkad je ova vijest uposte ?
čudi me da nema video