Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...u nas kad dobaci do 50 km/h nastane teferič...
vozis se dzaba, nema ti revizor kad trazit kartu
mogul ovnove prevuc do travnika ......
Dzaba sto je tako brz kad je cena karte 80% avionske. I to trenutni brzi vozovi u japanu imaju takvu cenu. Ovaj koji ce biti brzi bice jos skuplji. Ali eto od 100 miliona japanaca uvek ce se nacis njih 1000 spremnih da plate. Ja od višegrada do sarajeva preferiram ćiru.
e moj čola...onda je nisi mog\'o stić\'..kad je voz iš\'o 30 na sat kroz podlugove..sad kad se mala provoza s ovim japancem..mogu ti samo oči ispast.
Pod hitno referendum,nemože to tako :)
U Kini ima taj voz koji dostize vec ovu brzinu, ali ne radi ovim sistemom, i nije siguran ko ovaj. Kad vidis da je neko ispred japanaca sto se tice auto industrije i tehnologije znaj da je to lazno tj. prevara. Kod nas ce ovaj voz doci 2100. godine najprije.
Sta ce mi zivot bez Melihe? ;-)
Nemoj duboko u vodu, nedo Bog da se ugusis:)
A, meni neces ni da se javis ;-( Nista. Odo ja onda na plazu i ponjecu hladne pive. ;-)
PS, sad mi isprvite pravopisne greske:)))
@,@melisa, Znam, ne znam.Ako su neki analiziraliposlijednji period BiH,i zakljucili slijedece: BiH ima najvise novokonponovanih(cast izuzetcima) doktora nauka magistra...(razn``i titula) u svijetu. Statisticki stice se utisak da BiH najobrazovanija i najinteligentniji narod (procentualno po broju stanovnika, broj titula) kao takvi treba da imaju enormno brzi ekonomski razvoj da se prica. Za poslijeratnu obnovu je BiH dobila vise novca nego Njemacka poslije II svjet. rata. Njemci se obnovili.... BiH? BiH genijalci trose novac,vrijeme na izmisljanja nacija a ne na dobrot svih naroda/gradjana BiH. Ukinuli su sve atribute Bosanskog,zagovornici su najmanje za opstanak BiH kao drzave anarod truju kojekakvim \"istorijskim cinjenicama\". Predstavljaju tri naroda, a kradu zajednicki i za istim stolom. Pozzz... Bosanka.
nasi su bolji i sigurniji, jer ne prelaze brzinu od 45 km/h.
sta ti znas vlainjo
Nema tog voza koji bi priblizio Melihu meni ;-)
Ma samo njemacka
sta bi s onim nasim superbrzim japansko magnetnim vozom?