Tehnologija
24
Japanci kupuju Viber
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh jbg sad ode nam dzaba telefoniranje sa viber-om u 3 PM ..
koje informacije prikuplja? ne pripremam antentat i proteste preko vibera. moze samo da ima moj broj telefona.. i lokaciju. ne krijem se ni od koga, niti sam kriminalac. koga treba da spijuniraju, neka spijuniraju. pa i mene.
Ukucajte Rakuten fraud na Google i malo pripazite
Popularna je aplikacija i na iOS uredjajima :)
Ovi barataju milionionama i milijardama kao da su u dinarima! :)
predpostavljam da ce odrediti I cjenu za korisnike.
pogrešno predpostavljaš....a objasniću ti jednostavno.... Kada želiš da koristiš viber on te na početku pita da li mu daješ pravo da ti pristupi informacijama o tebi i tvojim kontaktima.... Sve te informacije oni dalje mogu da prosljede kupcu koji kupuje te informacije. (istraživanje tržišta, špijuniranje, navike, praćenje itd) Viber je bio u vlasništu jevreja, pokrenuo ga je Talmon Marco koji je inače radio za izraelske odbrambene snage. Ti si pristala da koristiš viber i platila si to svojim ličnim podacima kao i sve što napišeš ili kažeš ostaje snimljeno na njihovim serverima.... mnogi misle da to i nije neka frka ali ako ikada postaneš zanmljiva...sve će iskopati o tebi i to iskoristiti protiv tebe.... tako nekako
Viber se drugačije zove njuškalo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)