Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce biti pitanje "koji ti je operativni sis u frizideru" :D
'skupljam pare da ubacim jos rama u frizider' pitaju ga ' koliko si kont'o burazeru, cim skupljas to je nesto drama ' 'ma jedno 512 megabajta!' syebes se, ja mislio oce na margarinu da prezimi
Bolje da naprave tastaturu sa svetlecim slovima...nista ne vidim da kucam u mraku
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je super frizider... moze stat 4 gige jaja, 7 giga mesa i terabajt povrca raznog. Ma pravo extra super inovatino... bash ono da nije ovog frizidera neznam kako bi.
kad je već toliko pametan, neka mi kaže kako da ga napunim kad mi je plata 450 KM.
kad je već toliko pametan, neka mi kaže kako da ga napunim kad mi je plata 450 km.
mama mama vidi ovog frizidera kako je dobar! ma nista taj sine, ima samo gigu rama.
Više mobiteli nisu u modi.....
Koja su ovo go.vna od tehnologije.Dokle smo stigli.Ali možda je nekome i korisno.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
jel mu zaključan bootloader?
HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHA HLADNE APLIKACIJE HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
šta, sad treba da imamo twitter i na frižideru? Da podjelimo s rajom kad nam nestane mlijeka?
Frizider mi jači od kompjutera pa gdje ovo ide ja ne znam
kupi LCD ,LSD,plazma TV :-)
wc šolja sa android sistemom .... sledece sto ce napraviti
kamere na mobitele pa na laptope,na tv, u automobil i jos koji dan pa ce i na frizider, i onda zna sve o tebi i ono sto ti sam ne znas, to je sada nama ljudima smijesno ali za par god bice alarmantno kada te bilo ko pametan kad je u pitanju tehnologija bude gledao i spijunirao ;-)
Za koju godinu kada se klinci budu ispitivali .. koja ti je graficka u frizderu?
frižider ti dođe kao ruter, baš cool stvar, ionako mi ruter uvijek smeta po kući, a sad će biti i koristan