Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako si normalan i posten insan onda neces ni imati strah povjeriti nekom svoje otiske prstiju. haj cao
Sad kad budu krali iphone po carsiji moraju i prste sijeci, bar kaziprst. Treba strancima reci da nigdje ne idu bez zimskih rukavica.
Boze dragi sta ja imam tako vazno sakrit da bi se toga trebao bojat. Gluposti nepotrebne!
Znači ne možeš konzumirati ecstasy ili speed i koristiti iPhone.
ma ja sam davno reko da iphone nije za normalan svijet
Kurcommmm tipkaj
u čelo............
ko sad problem "tajnosti" nasih otisaka prstiju, a svi vadimo licne karte i svima su skenirani otisci, i pohranjeni u nekoj windows/NSA/CIA aplikaciji samo budale mogu vjerovati da moze sacuvati "svoje" podatke
Jos samo da mu dodaju mogucnost otkljucavanja provlacenjem izmedju guzova, tzv. "medjuguzni" skener, pri cemu provjerava vise faktora (dlakavost, teksturu, broj i razmjestaj benova na guzici itd).
Apple i NAS zajednickim snagama u spijuniranju. Kako brzo i jednostavno sakupiti i pohraniti otiske iPhone 5S korisnika. Ako vam ukradu password, zamjenicete ga drugim. Prst i otisak ne! Pa razmislite onda koliko je pametno povjeravati Apple-u osobne biometrijske podatke.
e hajd ti sad budi pametan...pa recimo ko moze sa sigurnoscu reci da oni to vec nisu uradili sa ovim prijasnjim modelima ajfona...imaju svi ekrane jel tako...stiskamo ih svakodnevno... sta ja znam sta je on ubacio unutar! mozda nas je proskenirao i tjelesno i kucu gdje zivimo i okolinu! mi to ne mozemo znati... gledam brata kako obavezno prekriva kameru na kompjuteru kad je trenutno ne koristi...i uopce nije pogresan potez!
Drug pored biometrijskih dokumenata (i viza), stvarno im ne treba pomoc Appla u skupljanju otisaka prstiju.. ti si svoje biometrijske podatke vec dao, al uostalom sta ce amerikanci il apple s tvojim (il necijim) otiskom prsta, ne kontam cemu frka oko tog...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)