Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2015. – 2025. Dodik unistava Facebook, Tweeter i Google nakon sto je kupio Avaz. Ovaj period biljezi pojava Fahrudina Radoncica i povecanje popularnosti Avaza i Nezavisnih Novina.
:) ovo je tehnicki ispravna lista, ali nazvati je tako, "najpopularnija" je potpuno pogresno. Npr. AOL i Microsoft su imale veliku posjetu jer su ubacivale ili postavljale na konfiguraciju browsera home stranice da se posjecuje njihov site. Nisu u vrhu sto su ljudi bili ludi za njima.
Kakav internet? Ja kad sam 99-te nos'o u dzepu SIEMENS M35 gumirani, iPhone nije tada ni oklagiju na kuhinji mogao dohvatiti!
Mnoge je ovdje zavela Desnica..khkh
xvideos,xnxx,xhamster to je to
Zaboravili su naj, naj, najposjecenije stranice na internetu :-) https://www.youtube.com/watch?v=kV7ou6pl5wU
eBay se najvise zadrzao