Microsoft vs. Mozilla
0
Internet Explorer poslao tortu Firefoxu
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok je IE razbijao mozilla gurala tutu u rikverc !!!
sto smo smijesni microsoft se igra sa mozillom ne moze se ni opera ni (mudra) vatrena lija nositi sa Internet Explorer-om
Ma mozzila 3 je najjaci browser koji ima trenutno.....iskreno nesto sto sam ja dugo cekao....inace sam bio odan IE ali ovo je zaista strasno :) :)
opera je definitivno nadmasila oba browser-a i jos uvijek je najbolja
Firefox jeste bolji od IE-a ali je OPERA stvarno bolja od oba browser-a
bio bi red ostaviti pravi izvor clanka. prevedeno sa: http://arstechnica.com/journals/linux.ars/2008/06/17/the-cake-is-a-lie-ie-team-bakes-a-treat-for-mozilla
Kakav IE7 jebote. Pa nema goreg browsera. Microsoft se može pozdraviti sa browserom. Još da ga ne stavljaju na Windowsom ne bi ga nitko ni uzimao. 8 milijuna downloada Firefoxa 3.0 u 24 sata. Žestoko.
ma kakvi. ti si lood.
:) IE 7 je za klasu bolji od Firefox-a 2, eh sad kakav će biti 3 isprobaćemo... Ali IE 7 sa svim svojim update-ima i dodacima, je jako jako brži i pouzdaniji od vatrene lisice ;)