Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možel se još šta od Snapchat-a ukrast. Još samo ga preimenujete u InstaChat da ne bude skroz ofirno.
Periscope na aparatima!
Kakva ba revolucija sta vam je, facebook to davno uradio i mnogi drugi, kakva vam je ovo vijest, citate li vi novinari? Edukujete li se? Procitajte nekad nesto!
Pa isti je vlasnik fejsa i instagrama.
PA imamo već Youtube i selfije i mislio sam da je to dno dna ! Očito nisam dobro mislio ! Mogu msiliti kako će emisije tipa Elllen biti razvaljivane naširoko live videom an instagramu !
Živog videa? Ima li mrtvi video? Video uživo!
@Bender Rodriguez nije revolucija, video uživo ima maltene svaka ozbiljnija aplikacija. Ono što bi bila prava revolucija je poznavanje gramatike na klixu.
Bolje da poprave stremanje videa na fb.
i tu počinje kraj komercijalne televizije .. pretplata zdravo