Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Savjet za one sto se bune, ugasite profile i oslobodite se...
Ta mreza je dno dna i propala zbog reklama i predlozenih profila. I Twitter je krenuo istim putem. Ne vidis uopste sta su "prijatelji" objavili osim storija. Postali su gori od Facebooka iako su njihovi vlasnici. Reklame na svakom skrolovanju. Cak je Facebook bolje ocistio svoj feed. Barem mozes pogasiti sta ne zelis gledat i miran. Ovo je prenapadno od Instagrama postalo haos.
Ne znam iskreno... Na Facebooku ne mozes ni video od 50 sekundi pregledati bez obavezne reklame u trajanju od 10 sekundi. Svi su smorili vise sa agresivnim kapitalizmom.
A sve u cilju da mi sta kupimo. Evo jasta cu satra se. Imas u opcijama da pogasis one napadne video iz drugih zemalja. Cak da uredis feed sta da ti izlazi. Tako sam ja svojoj hanumi podesio i ne pegla me vise daj ugasi ovo upali mi ono. Sto vise unfolow opcija i udri. Bitno je da nisi clan koje kakvih ne potrebnih grupa i da lajkujes svasta, onda i dolaze ti agresivni prijedlozi.
instagram je samo link do onlyfansa ... i za bolesne osobe koje trebaju approval od publike u vidu lajka, komentara ili vatre ... mnogi danas nisu zivjeli ako nisu story opalili ...