Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Google + je najbolji za te fotografije, tacno pise kad fotku objavis (datum dan vrijeme objave) kojim foto aparatom, kamerom, mob si slikao i tacan datum vrijeme i lokaacija slike, jos mozes je fotoshopirat malo sminkati. tako da nemeres lagati petljati kad kazes trenutna evo me u Kaknju a ti u Prijedoru😂istina provjerite👍google je to.
A ja razlikee, drastične razlike :D
Informacija od krucijalne vaznosti ...
boli nas ku...
sto prije kaci sliku, vise lajkova da ima
Jel samo mene handri Telemach trenutno il ima jos zrtava???
...đe telemahnulo?
@PetiAugustOluja hahah, nisi jedini, i ja se pitam koji k se s telemahom desava, malo nestane net, malo slika na tv-u, a bas se nameracila da pogledam film, nisam 100 godina
...time stamp. plaho revolucionarno. a tokmacima koji su bilo đe uveli taj idiotski "3 mjeseca, 6 dana , 8 sati i 46 minuta" treba zakonski zabranit rad u profesiji.
Sad će biti chill, jedna jutarnja at 7:45 AM