Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Precijenjena igra, nisu je bitno unaprijedili od 2006.
Ahaa, a lika s kojim ces opet igrati sa standardnim likovima. Mislio sam da ces biti u mogucnosti da napravis svog lika kao borca i onda ucestvovat u turnirima, ali ovo je malo meh ideja. No Teken kao Teken nikad nema greske, dobra zabava.
@keksimlijeko Šefe kako ces biti u mogucnosti da napravis svog lika ako je svaki karakter toliko kompleksan da ti treba po nekoliko mjeseci da ga usavrsis a pogotovo ako igras na turnirima, svaki od njih se razlikuje po vjestinama a opet mora da bude uravnotezen sa drugim karakterima tako da ne posotji jedan koji je najjaci. I kako ti mislis da budes u mogucnosti da napravis svog lika, to je kao da hoces da napravis svog lika u League of Legends. Izvini drug al si ckuraaa prava.