Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledao sam danas gameplay, grafika je strasna jos kad izadje za PS4 pokidace sve.
mozda bude za pc u martu, jos bolje =)
heh, i ja bi volio, ali nece biti kao na PS-u, znas da uvijek optimatizacija bude losa, kao na GTA 4, mozda grijesim vidjecemo
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
,...nema satrali su holivudi ...jedna danasnja igra zaradi po 10 puta vise od holivudskog filma... 90% filmova se muci da pokrije troskove snimanja...ako su ulozili 30 miliona jedva u 2 sedmice gledanja navuce25...samo pogledajte na imdb... a samo najveci spektakli gdje se ulozi po 300 miliona mogu da dostignu ovako veliku cifru kao ova od 800...al i ti su rijetki... i onda kad mi neko kaže "igrica" tacno bi mu nos razbio...IGRA!
Rockstar je ulozio 236 miliona u promociju i reklame za GTA5
...i zaradili za 1 dan 3 puta toliko! koliko ce tek za mjesec...ova igra ce im donijeti nekoliko milijardi a to ni jedan film ne moze...niti jedan film nije za 1 dan donio toliku zaradu...ni Titanic ni Avatar ni Star Wars ni ostali blockbusteri!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Lijepi torenti... Jos koji dan i eto ga dzabalesku...
www.renesansnakraljevstva.com
mars u picku materinu
Bog blagoslovio torrent :)
Mafija PoLivenA:) s Lukom reshh 5dio
gdje se ovo ima kupiti u sa ?
creed centar skenderija
ima u bbi vjerovatno
nije ovo nista za cudjenje ljudima koji su upuceni. ali problem je sto 90% ljudi (bar kod nas) misle da su ovakva remek djela jos uvijek na nivou onoga "igrice" kao da je to tetris, super mario ili ne znam sta, a ne na nivou i iznad nivoa najvecih filmskih blockbustera. industrija igara ce u godinu dvije ako nije vec do sad, debelo preteci filmsku u svakom pogledu. vise nece biti, nabavi kakav 2metarski lcd, dobro kucno kino i gledaj film. sad je to, uzmi lcd, konzolu ili pc, kakav hit od igre i deri do iznemoglosti. a licno mislim da igre trebaju biti primarni vid zabave svakog covjeka, i da to definitivno nije vise "samo za djecu", za razliku od filmova gdje rijetko koji zaista je vrijedan gledanja, i vecina zaglupljuje
posto je ovo BiH sajt, onda barem pisite na bosanskom jeziku. pise se "historiji" a ne "istoriji"
mogu samo zamisliti kakva je...i prijašnje verzije su bile skoro kao u Sarajevu....
Ova igrica da je napravljena u BIH spasila bi cijelu ekonomiju.
Mi bi smo davali kredit MMFu do sad :P
Cekamo za pc pa da torentujemo....
A gdje su novci?
Kod zidova gdje obicno zavrse :P
I novce i ovce..
Ouuu :))
Jebat ih, San Andreas zakon
@marijuana2 To se samo tjesimo mi sto nemamo dovoljno dobar racunar da pokrene GTA V kada izadje za PC :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)