Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OLD SCHOOL COMMUNITY! Budite i Vi dio stare skole, dođite i uvjerite se zasto smo najbolji na Balkanu! HostName: [OS] Old-School RolePlay - 0.3.7 Client Address: server.oldschool-samp.com Players: * / 500 Ping: 49 Mode: OS:RP v5.3 by Brajant Map: OS Republic Facebook stranica: www.facebook.com/oldschoolsamp Forum: www.OldSchool-SAMP.com Steam grupa: http://steamcommunity.com/groups/oldschoolsamp SA:MP Server IP: server.oldschool-samp.com TS3 IP: ts.oldschool-samp.com Pridruzite nam se!!!
Po komentarima vidim da su poceli praviti dobre telefone, ja inace ne vjerujem u Huawei i slicne(ne kazem da su losi, ne mogu tvrditi jer nikada nisam imao Huawei, jesam onako pogledao neke, istina malo slabije, i nisu mi se nesto dopali), ali vidim da ljudi hvale ove novije, visokobudzetne modele, ali ipak nekako nemam povjerenja, imam neki osjecaj jad bih kupio neki od njihovih telefona da bi mi se za mjesec dana nesto sjebalo..
A mogli ste navesti i koliko RAMa, ne bi vam prsti otpali.
isto ko oni pederi iz univerzalno nikad ništa ne napišu za mobitel
Opet pise huawei na njemu. Dzaba ti je, je on mocan, extra konfiguracija bogovska. Osobno nikad ne bih volio to imati ne zato sto bi netko drugi vidio da je huawei nego iskljucivo zbog sebe. Jednostavno ono sucelje cim se upali mi kaze: nisam ti ja ni samsung ni iphone... One ikone su tako bezdusne, jednostavne.
Ja opet ne znam sta si htio reci. Nit tadi sebe nit radi drugih. A koliko znam huawei proizvodi jedne od najboljih modema. Nije huawei xiaoming. I samsung je prije 5 godina bio kao LG ali brate presrase sa cijenom novog uredjaja a ta ista cijena tako drasticno opada u odnosu na iphone. Mislim da je huawei dobar.
U pravu si žućo sto se tice njihovog OS. Ruzan je i dosadan. Ali Huawei je otisao kvalitetom daleko od onih prvih modela. U ostalom, smartphone je, svi oni iste stvari cine! Nece ti iPhone ni Sammy nista bolje uraditi od ovog.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)