Četiri fotografije u sekundi
0
HTC predstavio novi "pametni" telefon One X
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HTC trenutno najbolji telefoni na tržištnu...bez premca...ovo je moj lični stav, nemojte se odma upaliti vi koji koristite druge tel. xD
Ja čekam da \"bira\" počne proizvoditi slične ovome, pa da kupim. B)
vidi ovo staro mjesec dana, i pored ociju coravi http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=72047&start=2025#p7136084
Nokia je nokia .
HTC je kompanija iz Tajvana. Nije juznokorejska... Prave telefone sa odlicnim hardverom, diplay im je losija strana kao i kamere (kome je to bitno). Bili su lideri u proizvodnju Windows Mobile uredaja, mislim da su prvi proizveli telefon kojeg pokrece Android OS. HTC One X bih rado posjedovao :)
et vidis, dugo sam trazio kakav telefon sto moze slikati 4 slike u sekundi, sad imam ovu neku nokiu, moze samo 3 slike u sekundi, a meni treba vise od toga..
Koja ironija pa samsung galaxy s2 je opet bolji iako je izasao prije godinu a tek kad dodje S3...uhuhu
kako je dobar
Kad izumu ili naprave telefon bez kamere, interneta ali sa baterijom koja moze 7 dana da izdrzi bez punjenja recicu da su nesto izumili i taj bi rado nabavio. Ovako me licno ne interesuje kakvu kameru ima niti procesor jer sve to sto ima izvuce bateriju da kad treba da me neko nazove ili da zovem baterija je vec poluprazna. Sto bateriju vise punis sve krace je mozes koristiti i za godinu dana moras kupiti novu bateriju ili novi tel. A to je kasa za proizvodjace telefona.
HTC je juznokorejski
Da ne kasnite malo ? Ovo je bilo aktuelno jos na sajmu u Barceloni, ima 10tak dana od toga.. Telefon je ok, mozda pretjeran sa QUAD, ali opet odlican, samo sto ce kod nas biti preko milje :)
zar HTC nisu britanci?
Pa sta? Imace i iPhone ovo, quad-core procesor i jos mnogo toga kao HTC za par godina.