Nikad ga nećete izgubiti
12
Hop je prtljag koji vas prati uokolo
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U bosni se zove Hap jer ce ga nama hapit
Koja glupost! Ko bi pristao na to da fizički bude odvojen od dragocjenog prtljaga i da ga nema u svom vidokrugu. Ko bi se oslonio na ovo klimavo govno? Da ne govorimo o mogućnošću gubljenja signala ili prestanka rada baterije kod kofera i telefona. Ovo je propao eksperiment...
Koliko moraš biti deficitaran sa pameću da nisi u stanju voditi računa o običnom prtljagu. Al\' neka, jedni izmisle glupost, drugi daju viška para za tu istu glupost, i tako ovi prvi hajruju, a ovi drugi hopaju :)
U bosni, hop i prtljaga nestaje!
i sta bude kad se prevne o.O
Zagrcnuh se od smijeha. xD
Ja kako brzo hodam nikad me ne bih stigao :)
a sta ako nas vise ima ukljucen bluetooth i isti pametni telefon, gdje ce onda prtljag :) jaoo izuma...
Radi,radi na ovakvoj super podlozi.Volio bi ga vidjeti po našem \"makadamu\" !
...iaml\' varijanta za roštilj :)
Sto ce mu tockovi, kada ce dobiti \"noge\" pri prvom stvarnom pokusaju upotrebe ovog sistema?