Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest da se radi o istoj temi, ali problem je da \"istina\" ima vise verzija. Npr. balkanska bliza istorija ima vise verzija koja jedna s drugom nemaju veze. A, probice se ono sto ostane jedino. Zato je bolje da ima i druga strana gledista.
Hajmo svi pokrenuti svoje stranice za dobro svih ljudi sveg svijeta ali neka sve stranice budu o jednoj te istoj stvari. Tako cemo svi imati svoj doprinos svijetu o jednoj te istoj stvari, jer smo jako dobri i zelimo da i mi damo ljudima ono sto vec imaju i sto im vec svi daju.
i vec im ne radi stranica... eee...tako je to kad kubanac pravi online enciklopediju...
trebamo i mi pokrenut svoj sa-x dosta je bilo ovog cionističkog