Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OLD SCHOOL COMMUNITY! Budite i Vi dio stare skole, dođite i uvjerite se zasto smo najbolji na Balkanu! HostName: [OS] Old-School RolePlay - 0.3.7 Client Address: server.oldschool-samp.com Players: *** / 500 Ping: 49 Mode: OS:RP v5.3 by Brajant Map: OS Republic Facebook stranica: www.facebook.com/oldschoolsamp Forum: www.OldSchool-SAMP.com Steam grupa: http://steamcommunity.com/groups/oldschoolsamp SA:MP Server IP: server.oldschool-samp.com TS3 IP: ts.oldschool-samp.com Pridruzite nam se!!!
Klix i njegovi glupi novinari.. Nije jos hakovan iOS 9 nego je ekipa tzv hakera poslala email da imaju zero-day exploit i da ga drze zakljucanog, sto nije isto da su dobili milion dolara vec da im je preporuceno da posalju Zerodiumu exploit. https://www.zerodium.com/ios9.html
Ne zna se ko je hakovao, sts je hakovao, kako je hakovao, tako da su i tih milion dolara vjerovatno dobili na usb sticku.
Nista napravili uslugu jabuci . Na kojim ce jabuka da ustedi milione kad zakrpe propuste.
čuj im riječi "hakovan"". hahahahahahaahah
сука блат сука блат
davaj kačaj
Koja vijest....niti se zna ko je hakovao,niti kako je hakovao
jah ba kako su im isplatili pare onda
Naravno da to nece obajviti, pa nisu ludi.De malo razmisli prije nego sto postavis ovako glup odgovor.