Preko aplikacija za OS Android
0
Hakirano 260.000 Googleovih pametnih telefona
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-Ja sam Snjezanu Dodinu Hakiro u BanjaLuci ,sad se dobro osjeca.
3310 SE NE MOZE HAKOVATI
zato ja fino imam najobičniji,taman za tel.pozive i poruke i ništa više,šo više vragolija to više problema
sreca pa imam nokiju 3310, nju ni grom nmz hakovat
E sto me nasekirase pravo... sve sto mene interesuje je firefox mobile, opera mini i par \"brandname\" aplikacija + google-ove default i dodatne aplikacije... i ovo se desi kad ljudi ne gledaju informacije o developer-u aplikacije - ogromna sloboda android marketa donosi i povecanu odgovornost krajnjih korisnika za ono sto instaliraju - (ali ne i da je google oslobodjen svog dijela krivice)
tako to rade hakleri :DDDDDDDDDD
al zato OS 4 se nemoze hakovati
vlasnici mobitela su telekom operateri sa mobitelom bez mreze mozete samo igrati igrica a i to akd radite telekom operater moze da komunicira sa vasim uredjajom i ima pristup svim podatcima na svakom mobitelu samo je prva generacina mobitela bija djelomicno izuzeta od toga
to google samo testira svoj sistem i reakcije ljudi
sa 3310 ne mozes uci na fejs