Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a da me vidi babboooooo a da me vidi babooooooo da se opijam da se opijam sedaaam jegeeeeeraaaaaaaaa
Putem internet mreže \"Sony PlayStationa\" mogu se igrati igrice dok korisnici mogu gledati filmove i slušati muziku putem interneta, ali je potrebno da prethodno ostave informacije sa kreditne kartice i lične podatke koji maloumnik ce ostaviti podatke o kreditnoj kartiici i licne podatke,,ko ih j,ebe kad su ovce...
Najtuznije sto je ovo bilo najavljeno jos prije 10 dana, kada su se negodili s onim momkom sto je usao u sistemski folder PS3 konzole, ali jos se niko nije sjetio da je najavljeno! PS: Totalno se slazem s \"haver\"-om
Lijepi torrent za filmove, warez za programe, a za ostalo ce da se snadje. E jedino me muci BF3 cd key koji cu morati kupiti. Naravno za to imam rezervnu karticu na koju uplacujem onoliko koliko kosta BF3 key, pa i ako hakuju, mogu da ga dudlaju. ha ja, s\'o reko rus, svabo ili ceh, ovaj Internet je miracle.
ljudi moji !!! svaki iole pametan, kojem treba kartica za placanje putem interneta ce iz svoje banke zatraziti dodatnu karticu za placanje putem neta i na istu uplatiti minimalni ,potrebni iznos za koristenje kako ne bi brinuo o nestanku sredstava ... Ima dosta njih koji misle kako je sve savrseno zasticeno pa daju broj platne kartice ili cak stedne ... sisaj ovce !
hahahah seljaka ovde ahhahaha shjhshsh nezna da se kupuju stvari na internetu sa karticom? Daj zar jos ima ovoliko zatucanih ljudi?? Joj nese buducnosti majko mila. Treba nam dati cekice... bolje je da kamen obradujemo.
ma hebo plyku, XBOX je zakon! Vazda i uvjek!
Jel` neko od uposlenika SaXa ima dijete između 7 i 10 godina? Ako ima, neka ga zamoli da napiše ovaj tekst. Sigurno će to uraditi bolje od ovog \"doajena\".
Dobro pametnjakovicu, a kako mislis skinuti neku igru, koje su u pola jeftinije nego da kupis CD, ili kupiti dodatne mape/karte recimo za Call of Duty, a sta mislis, dal primaju online gotovinu
NINTENDO
Na kraju se ispotavilo da je JAILBREAK ZAKON !!!
cestitam respect ! :)
joj ovo je tragedija nama titovim pijonirima iz sume, i belorusima :D