Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napadaju sve supcine svaki jebeni vikend nemozes igrati online.kad pogledas na ip viking iz kine ubise bot net.
Lizard Squad su smiješni tipovi...prošle sedmice su se natovarili na Xbox Live, ali daleko od toga dragi moji klixovci, da su oni ikoga spriječili u online igranju. Online na Xbox-u mi je radio bez problema. @Unsichtbar: Apsolutno se slažem. Pa šta oni misle...da u Microsoftu leže debili, a ne vrhunski programeri, koderi, a na kraju i plaćeni hakeri koji se "bore" protiv kolega hakera. Smiješno.
Podrzite najbolji hostel na balkanu, TOP 15 u svijetu. Molim vas za like https://www.facebook.com/FranzFerdinandHostel?fref=ts www.franzferdinandhostel.com
Taman kupim playstation i evo ovi uhljupi nasli sad da ruše.
Pustite me da igram online...
Ma mater im ebem sugavu