Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Informatička nepismenost i kopiranje drugih sa drugih portala... fujjj I nisu Googleovi telefoni u pitanju...Googleov je Android a telefoni su Sony Er, HTC, Samsung, LG itd....
I Džeko je dobio poruku slučajno.
Cim je to balkanac (Nik Kralevich), ne moze pronaci rjesenje ni da mu upadne u pivo.
Da je u pitanju Apple... sad bi bilo aaaaaaa Apple je sranje,to je za pokazivanje,za sminkere,to je porez na budale aaaaaa Budalastinje!
\"Poslao sam poruku o ugovoru sa potencijalnim poslodavcem, a ona je otišla mom sadašnjem šefu\" Čuj SMS porukama komunicira sa potencijalnim poslodavcem?! Idiot!
isit mobildi ima i dzeko
mislim da pojedini zadju ovdje, samo da minuse podijele cc
NEZGODNA GREŠKA? Znači, ima i zgodnih grešaka? Haha, \"novinara\" i qrca...
\"Poslao sam poruku o ugovoru sa potencijalnim poslodavcem, a ona je otišla mom sadašnjem šefu\", sto zacas izmisli :S