Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moracu otici do Bijeljine da ih sacekam sa zastavom Armije BiH u pola grada. 😁💪
@gooUser1708786093 obrati se Sejfudinu Tokiću
Dobra stvar kad ti kaže apartman 100m od plaže, pa ga nadjes na streetviewu vidis da je apartman u nekim favelama na vecoj nadmorskoj visini nego mahmutovac, a najblizi parking 1km od apartmana
Jedina ga u evropi nema BiH.
Neka prvo snime katastrofu od puta Doboj - Tuzla.
Idem na trčanje odmah malo liniju da stešem a možda me i snime gdjegod usput pa postanem planetarno poznat 😎🤩🤩😎
Cisto spijuniranje i mjerenje svakog milimetra zemaljske kugle u svrhu buducih preciznih bombardovanja. Za ovo se nekada hapsilo i tjeralo u zatvor, a sad svaka susa moze da rovari i radi sta oce. Valjda je to ta sloboda i demokratija za koju smo se tako krvavo borili. Glupi Balkanski narodi svi do jednog.
O čemu pričaš ti ? Pa već 40 godina satelitima vide svaki ćošak zemaljske kugle, vide šta si od priloga stavio u doner, i ti sad tvrdiš da street view pomaže za bombardovanje ? Smiješna ti je teorija.
sad ce biti svakakvih scena snimljenih
Gdje je moje Brcko?
Dabogda.
mozda me snimi dok se budem vraco iz djamije s alahanja.
ovo deRisk firma traze vozače na tri mjeseca da im se radi za 8marki po satu, i da od toga sto ti daju platiš sam sebi doprinose....mislim da im za 900marki niko nece vozati kombi sa kamerama po Bosni
nakon stotinu godina
Zar vec i kod nas?
Oznacena Derventa i Gradiska, a Sarajevo nije?
Konacno
a sta je to?