Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
druze moj, ne daju oni njima siću, a da ne pricamo o uvjetima u kojima rade. u ovom slucaju govorim iskljucivo o kompaniji google, a ne o radu u sad-u. ako imas vremena mozes na youtube pogledati neke reportaze o radnom odnosu u google, nisu dzaba izabrani x puta kao najpovoljnija lokacija za rad na svijetu.
Ma ljudi moji isto je to ko i kod nas. Samo eto oni malo pripaze ponekad ove svoje radnike. Ali kad skontas, njihov vlasnik i direktori imaju milione, milijarde, a njima daju sicu.
u nas kad dobijes posao mozes se samo moliti da zadrzis isti, kakve povisice, kakvi bakraci ...
to se zove motivacija!