Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima jedna domaća mreža koja osvaja sve veći broj korisnika, pa probajte :) Hem domaća, hem naša http://mojummet.com
Naravno kad se automatski kreira pravljenjem Google accounta, bez pitanja korisnika (po običaju od Google-a) želi li ga ili ne.
Koliko znam danas je 90% telefona sa androidom.Pa kaze da bi skinuo kakvu aplikaciju potreban ti je google akaunt.Pa kao sto ljudi gore rekose cim se registrujes na gmail.Oni ti naprave tak google+ niko te nista ne pita hos il nes.. pa te onda smaraju sa mailovima kakk te neko dodo u krug a nihdke veze...Po aktivnosti korisnika twitter i plus se ne mogu porediti.
Normalno da ne postoji kad su pogresno napisali ime. Pretpostavljam da su mislili na ovo: http://en.wikipedia.org/wiki/StudiVZ
Članak pun grešaka.. StudioVIZ ne postoji..njemačka društvena mreža se zove StudiVZ..nastalo od riječi Studi (skraćeno za studenti) i VZ (Verzeichnis = imenik)..
@Cedar Mill Tako je!
hahha cuj islamska drustvena mreza .... ima li tu erotike ?
Predobro, nisam znao ni da postoji kod nas ovakav sajt
Misa mu njegovog pa ne znate ni Twiitter napisati kako treba.
ovaj Studio Viz i ne postoji
naravno da ima više kad "Twitteer" ne postoji a kad bi bilo poređenje po broju aktivnih korisnika tu bi se vidjelo šta je Google+ mojne mi automatskog kreiranja accounta od strane Google-a ;)
ta će Twitter
Twitter se pise sa jednim e. Dakle: ne twitteer nego twitter! Pozdrav za lektore!
Google+ mi je definitivno najbolja mreza. Zadrzava privatnost korisnika, a nudi pregrst zanimljivosti. Za mahalanje, facebook je neprikosnoven :)
facebbook