Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali i sarajevo-iks.com postoji ;)
To sto ti zelis ostati needukovani, zatucani glupan, je tvoj problem, niti moj, niti @xyz-a. Tako da nemoras svoju glupocu siriti medju normalnim svijetom.
pojma vi nemate ni jadan... raspravljate o glupostima.....
Pa de jednom neka narod nauci kako treba. Nije SILIKONSKA, nego je SILICIJSKA dolina. Pa ispade da tu zene sa velikim sisama hodaju, a ne neki od najvecih mozgova svijeta, u oblasti elektronike. Silicijum je glavna ruda koja se koristi za pravljenje mikrocipova, procesora i svega i svacega sto ima veze sa racunarom, radi toga se i zove Silicijska dolina.
dobro jutro redakcijo!!!!!! ime kao Fairchild Semiconductor ne moze se prevoditi, isto je kao da ste napisali sarajevo-iks.com