Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Microsoft SkyDrive nudi 7 GB prostora (trenutno se može besplatno nadograditi na 25 GB), te Windows app koji se integriše u Windows Explorer i liči na obični direktorij. Plus, nema špijunaže. S druge strane, šta kaže Google Privacy Policy o podacima koje ostavljate na njihove servere: \"Kad prenesete ili na drugi način pošaljete sadržaj u naše Usluge, Googleu (i onima s kojima radimo) dajete licencu za cijeli svijet koja omogućuje upotrebu, hosting, pohranjivanje, umnožavanje, izmjenu, stvaranje izvedenih radova (primjerice sadržaj nastao prevođenjem, adaptacijama ili drugim promjenama koje vršimo kako bi vaš sadržaj bio bolje prilagođen našim Uslugama), komunikaciju, objavljivanje, javno izvođenje i distribuciju tog sadržaja.\"
Hocel uhapsit sve u google.com - jer isto je radio i megaupload ?
jos jedan od nacina da se u budućnosti s lakoćom obaraju nepozeljne kompanije i rezimi, jer informacija je najjace oruzje danasnjice
Dropbox - nesiguran Google drive - google spijunaza SkyDrive - siguran servis bez spijunaze
U pravu si. Sad ništa o nama ne znaju.
Bas fino. Vasim podacima ce takodje moci pristupiti i CIA, FBI, NSA, MI5, Mossad i kome vec po potrebi zatrebaju.
Skydrive - 7 GB free Box - 5 GB free Gdje vi vidite te velike cifre?
box.com 50GB
za microsoft skydrive je sinoc predstavljena aplikacija za sve platforme (windows, wp7, android, macos) i nude oko 10GB free ili ukoliko sada odete na skydrive mozete prosiriti prostor na 25GB besplatno. Cudno je to da se sada na klix-u pise o google drive-u kada je sinoc microsoft vec predstavio aplikaciju za windows (koja prije nije postojala). https://apps.live.com/skydrive Takodjer, slican servis postoji sa dropbox-om, i ne vidim da google sa svojom uslugom moze ista predstaviti novo.
skydrive nudi 25 gb besplatno+sync....
vec postoji Box - 5 GB Free Storage https://chrome.google.com/webstore/search/box%205%20gb%20free%20storage?utm_source=chrome-ntp-icon&_ac=0
sta ovo sad pokusaje google da se konkurise dropbox-u repa repa i samo repa
objavite vijest nakon 2 sedmice, hahahah smješnog li portala