Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je radio u ta doba, ali nisam isao preko web stranice, nego koristim apple mail program, nesto ala microsoft entourage, i preko tog programa sam dobivao emails u to doba. Ne pamtim zadnji put kada sam otvorio gmail preko internet browswera.
ma hotmail zakon!
3G mailova? Ostaviti nekome na tamo nekom serveru pa makar bio i google-ov? Jako neoprezno, ko se zadnji smije - taj ima backup :)
meni radi, nikakvih problema
Ja lupetanja, nije radio max 2 sata.. :S
Radi ko sat! Malo su spori ovi na Sa-x
radi ba o.O
Ma ja, samo dižite frku, a kad ono Microsoftovo smeće ne radi svakog drugog dana ili kad yahoo-ov mail pada svako malo, niko ni riječi, no ovi padnu dvaput godišnje i čitava frka nastane. A kažu da i obuhvata samo manji broj korisnika, u koje ja očigledno ne spadam, jer evo, radi i dalje u svih 16.
koje ste vi tužibabe...ne radi gmail saaaaaaaaaatima, čuj? a to što nama država ne radi već godinama, to nije nikakva vijest, je li? papci jedni, samo se veselite tuđoj muci...
Cjev promjenjena, kvar otklonjen!
A koliko samo puta SA-x nece da se otvori, ne radi forum i slicno...
Proradio je.
pa sta sad vama drago iz sarajevo-x jel, na\'bijem vas na ku\' rac
cudno, kod mene nije radilo jedno 2 sata sad sve normala
sve sto je lepo kratko traje