Revolucija u vojnoj opremi
0
Gel koji zaustavlja metke
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
već postoji municija koja prolazi kroz ovu masu - ništa od milionske zarade....
@♦ googler marš na google pa tamo pametuj...
@TRN Ahahah eno imam ga i ja isti . Kad se sjetim zene jedno 5 puta mi je sila ramena jer su stalno pucala od one tezice. Al spasi me od gelera par puta jebi ti to.
Dobra je ovo fora sa gelom. Eh kad se sjetim svog pancira iz 92. Dvije table lima proizvedenog u \"Vasi Miskinu\"... Sjećam se da me zamalo zaklalo kad sam skočio s prozora...
Nauči engleski i kineski i japanski pa nas drži u toku. Komentari na objavljene članke se sastoje u ispravljanju pravopisa i raspravljanja o izboru naslova i kašnjenju... Ne trošite znanje i energiju na to - uradite bolje. Već znate kako treba i kako se to radi.
znaci covjek je 04-10-07, 16:09 na jednom forumu postavio temu o tom gelu... da mi ne kasnimo malo sa tim vijestima :S zar je tako tesko pogledati latest headlines i prevesti ih na nas jezik, da ljudi koji neznaju engleski mogu biti u toku... ili je to pretesko za vas? cnn.com, bbc.com su samo 2 od milion izvora za vas sarajaevo-x !!