Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest bogat ovaj clanak
Tebi je jarane neko kinesku kopiju uvalio.
ne dipr, imao sam s4 i sad sam uzeo s6, razlika u kameri ko nebo i zemlja, ovaj OIS je extra stvar, nema vise mutnih slika
I šta je test otkrio!?
Ovu zadnju sliku trebalo je slikati sa što manje megapiksela, da bi ispala pristojno...
Hahahahaahaha ko uredjuje ovaj kliks skupljali mu za cefina
Nokia 3310 dere oba ova telefona zajedno😃
boli me kita
Ne moze s iphonom niko, moze mu se pribliziti ali ga zbaciti sa trona tesko. Pa makar to bio i samsung. Apple je americki nacionalbi brand, nedaju to ameri, nemaju premca
Jbo sve to ako na njima u datom momentu nema net@
Iphone 4 je bolji od Galaxija 6, brzi je duplo, da ne govorimo o IPhone 6
e moje dijete s4 galaxy je pojam za iPhone 5 a da ne pricamo o s6 idi kuci punio te iPhone
Po ovim fotografijama Samsung dere iphone ali ovi testovi su u vecini slucajeva namjesteni onako kako odgovara proizvodjacu, mada u zadnje vrijeme Apple pregovara sa Sony-em oko ugradnje njihovih kamera sto znaci da Apple nije zadovoljan kamerama koje ugradjuje u svoje uredjaje, Samsung od prvog smartphona ugradjuje Sony kamere pa je moguce da ima bolju kameru.
Slike iPhone-a su toliko preradjenje da u njima vise nema nikakvig zivota. Poredit iPhone sa Samsungom ili Sonyem je budalastina samo od sebe. iPhone ni za 5 godina nece doci na nivo Xperie Z1, koja je vec sad troduplo jeftinija. iPhone je za budale.
jao ovih dorata. note 4 je konkurencije ajfonu 6+ i bolji je i kamerom i na antutu. note 5 bi trebao da bude konkurent ajfonu 7. al haj vi skontajte sta je antutu na klixu.....
kako ce bolan biti konkurencija ?! Pa pogledaj da je samsung s5, s6, bukvalno kopiro iphone 6. Jedino sto samsung s6 edge ima novinu sa zakrivljenim displejem. Realno gledajući, oba mobitela su skupi i samo sluze za foliranje. Ako cu bas kupovat mob radi kamere, kupit cu sebi canon 7d za te pare ;)
O cemu ti bajo i sta si motao? Ja i clanak pisem o samsungu note a ti o s5 i s6 galaxy. Ne znam sta je to s galaxiju kopirano al uzmi u ruku note i ajfone pa poredi. O galaxiju s pešest ne pričam.
imam ja druga, uvijek je imao high end mobove s jakim kamerama ( kupi tajo ) al je mutav sto se tice slikanja. il ti po glave fali il te slika od ramena navise lol.
5.slika je Iphone 6, a ne Note 5. Pa ni c/p ne znate.
Meni je iPhone jači, ali svakom svoje :)
...galaxy jaci...zivlje boje....