Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada i ako docekamo da nam se licni automobili pune na struju, onda cemo na portalima gledati kako cijena struje skace iz dana u dana isto kao sto sada gledamo kako nafta skace iz dana u dan.
Futuristički motocikl koji se ne može prevrnuti (prvi put) Futuristički motocikl kojeg je skoro nemoguće prevrnuti (drugi put).. ... Futuristički motocikl koji se vrlo često ne može prevrnuti (treći put) Futuristički motocikl koji se ponekad ne može prevrnuti (četvrti put). Futuristički motocikl koji se vrlo često može prevrnuti (peti put). Futuristički motocikl koji se stalno prevrće (zadnji put). Evo upravo ovako funkcionišu mozgovi ovih nazovi novinara....
Ma bosanci bi prevrnuli bure rasola kad se napijemo :D
ne brini, ima golfova dvica za tebe kolko \'os
Nemoze se covjek ni slomiti kako treba ovo mi se nesviđa
boje ti ovo kad mi vjetar ne mrsi kosu :)
ortopedsko pomagalo
FUUUUUUUUUUUJ Nikad ovo njesra ne bi vozio ! Nista mi odvratnije nema od ovih \"futuristickih\" vozila.
ima video na sajtu firme. samo ne kontam kako ovo funkcionise
haha a dje mu dodju konji?