Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FM defitinvino jednostavniji i bolji od FIFA MANAGER .Razlozi su jednostavni ,zašto kupovat skuplju i znatno zahtjevniju igru ,kad možemo u manjoj imati sve za dosta manje novaca.
Igram ga od 2001 godine. Najbolji manager igra koja je ikad napravljena, i oni koji je igraju ili su je igrali razumijet ce :)
Igram 4 godine manje od tebe i slažem se da je najbolji manager ikada, a ne računajući 2013 koji nisam igrao, od 2005 do 2012 meni je 2008 daleko najbolji, tj. najviše je odskočio od predhodnog, čak više i od 2009 kada je čini mi se uveden 3D prikaz meča
Licno nevolim 3D prikaz meca. Nisu bas najbolje ga napravili i igraci izgledaju skroz umjetno napravljeni, dok 2D prikaz mi dozvoljava da vidim kako mi se igraci krecu, na kojoj poziciji se nalaze i etc.
Fifa Manager izmislila manager za nih...
al bas!!! Ne da je sve bolje u igrici nego je i ljepse :)
A zasto se vi ne bi drogirali ko sva normalna djeca...